sv-SEen-US

Carlsteins AB - Sveriges klädgrossist

Carlsteins är en klädgrossist som har allt hemma på lager, och som dessutom erbjuder snabba leveranser, oftast redan inom två dagar efter beställning. Vi har kläder till Baby, Barn, Dam och Herr och det mesta i klädesväg såsom underkläder, sockar, tröjor, skjortor, vantar, mössor, träningskläder mm. Vi säljer våra plagg till butiker i hela Sverige. Vi jobbar också med private lable, så har har du en egen kollektion eller enstaka plagg som du vill producera så kan vi hjälpa er med detta.

Bläddra i våra kataloger
Följ Carlsteins på instagram - CARLSTEINSAB

Senaste nytt

Vi flyttar! Från och med måndagen 21 januari kan ni besöka oss i vårt nya kontor och showroom på Carlsteins AB Åsboholmsgatan 21 i Borås.

Vår & sommarkatalogerna finns nu tillgängliga online! Du kan också beställa ditt exemplar online eller be om dem när din säljare besöker dig.

Vår B2B webshop är öppen. Där kan du dygnet runt lägga dina order. Klicka på länken B2B Ehandel ovan för att börja handla online. Har du några frågor eller förslag på förbättringar så kontakta gärna Fredrik Carlstein på 033-205502 eller via email fredrik@carlsteins.se

Beställ katalog